Meezingen

Kennismaken met Amuse Vocale

Houd je van zingen, heb je zangervaring en staat ons repertoire je aan? Kom dan eens langs op een repetitieavond of meld je aan voor één van onze projecten. Of kom naar ons volgende concert!

Nieuwe leden gezocht

We zijn inmiddels gegroeid naar een kamerkoor van ca 30 leden en werken nu aan een goede stembalans. In principe zijn nieuwe leden in alle stemsoorten van harte welkom! Je kunt je ook als projectlid aanmelden.

Nieuwe projecten

In principe starten we elk half jaar een nieuw project met nieuw repertoire. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de kapel van kerkcentrum Goede Rede in Almere Haven. Daarnaast worden er één of meer studiedagen op zaterdag georganiseerd.

Lidmaatschap en contributie

Het Almeers kamerkoor Amuse Vocale is een vereniging. De vaste leden van het koor zijn lid van die vereniging. De contributie wordt elk jaar in de ledenvergadering vastgesteld. De contributie in 2018 bedraagt € 330,00 per jaar (dat is € 27,50 per maand).

Projectleden betalen hetzelfde tarief. Nieuwe (project)leden betalen daarnaast € 15,00 voor initiële kosten als koormap, bladmuziek, e.d..

Informatie en contact

Wilma Hartsuiker (voorzitter), telefonisch via 06-14022320

Subpages