Nieuw project

Project FEEST!  2020

als gevolg van de coronacrisis is dit project in maart jl gestokt. In het najaar pakken we de draad weer op en bepalen dan hoe het project verder gaat. 

Thema
Amuse Vocale bestaat in 2020 tien jaar. Het logische thema is daarom ‘Viering’. Dat levert prachtig repertoire op, een hommage aan Muziek! 

Programma
Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten in het kader van 10 jaar Amuse Vocale, met als hoogtepunt het jubileumconcert op 24 en 25 oktober met strijkers en pianist. Daarnaast zijn er 2 kleine concerten, een workshop Zangtechniek en zetten we Vrienden/sponsors, oud-leden, dirigenten en muzikale partners van weleer in het zonnetje.

De muziek
Michael Hurd – Music’s praise (4 delen)
Samuel Barber – Sure on this shining night
Daniel Elder – Three nocturnes ( Ballade to the moon, Star Sonnet, Lullaby)
Ola Gjeilo – The ground (uit: Sunrise Mass)
Jake Runestad –  Your soul is song
Eric Whitacre – Five Hebrew lovesongs
Gabriel Fauré – Cantique de Jean Racine
Judith Weir – The song sung true: I Sing
Karl Jenkins –  Exsultate, Jubilate  onder voorbehoud

De repetities en overige data
De repetities zijn op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in kerkcentrum Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven. Daarnaast is er een studiedag. Voor exacte data van repetities en studiedag, zie…

Kosten
Projectleden betalen hetzelfde als de vaste koorleden. Exacte bedrag volgt.

Nieuwe (project)leden welkom!Spreekt dit project je aan? Er is nog plaats voor nieuwe (project)leden, ervaren zangers m/v! Meer informatie en aanmelden bij Kees Neuhuijs, tel. 06-15515628.

Belangstelling voor ander project?
Als je niet aan dit project wilt deelnemen, maar je bent wel geïnteresseerd in deelname aan (een project van) Amuse Vocale, meld je dan als belangstellende op postbus@amusevocale.nl  of bel naar 06-14022320. We houden je dan per mail op de hoogte van onze nieuwe projecten of we kunnen een afspraak maken voor nadere kennismaking.